Tervetuloa Ravitsemusterapia Oivalluksen nettisivuille!

Ravitsemusterapia Oivallus on ravitsemusterapeutin vastaanotto- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toimialueena on koko Suomi. Lähipalveluita toteutetaan pääasiallisesti Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Voisit hyötyä Ravitsemusterapia Oivalluksen palveluista, jos

• haluat voida hyvin ja varmistaa, että syömisesi tukee hyvinvointiasi
• sinulla on haasteita syömisessä tai sairauksia, joita voisi ravitsemusterapialla hoitaa
• haluat urheilijana tai aktiiviliikkujana syödä niin, että jaksat harjoitella, palaudut, kehityt ja pysyt terveenä
• haluat tietää urheilevan nuoren vanhempana, kuinka nuoren urheilijan olisi hyvä syödä
• haluat urheiluseurallenne tai -joukkueellenne ravitsemusvalmennusta
• olet markkinoinnin ammattilainen elintarviketeollisuudessa ja ravitsemusasiantuntija on tiiminne puuttuva palanen

Tarvitsetko ravitsemusterapiaa?

Jos haluat keskustella ravitsemusterapeutin kanssa syömisestäsi ja terveydestäsi voidaksesi hyvin tai tarvitset ravitsemusterapiaa oireidesi, riskitekijöidesi tai sairautesi hoitoon, vastaanottoni on Terveystalossa Raumalla. Jos asut muualla, ole kuulolla – etävastaanottomahdollisuus on tulossa. Hoidan sekä yksityis- että työterveyshuollon asiakkaita. Jos työterveyshuoltosi on Terveystalossa, työnantajasi saattaa maksaa ravitsemusterapeutin käyntejä. Tällöin tarvitset työterveyshoitajasi tai -lääkärisi lähetteen.

Kiinnostuitko yksilöllisestä urheiluravitsemusvalmennuksesta?

Se, mitä, milloin ja kuinka paljon urheilijana syöt ja juot vaikuttavat merkittävästi suorituskykyysi, palautumiseesi, kehittymiseesi ja terveyteesi. Sinulle sopivalla ruokavaliolla voit saada lisää tehoa, tuloksia ja terveyttä.
Vastaanottoni nuorille ja aikuisille urheilijoille ja aktiiviliikkujille on Terveystalossa Raumalla. Jos asut kauempana, ole kuulolla myös tulevasta etävastaanottomahdollisuudesta.

Puuttuuko urheiluseurastanne tai joukkueestanne ravitsemusvalmennus?

Monipuolinen, laadukas, oikein ajoitettu ja riittävä syöminen edistää nuoren ja aikuisen urheilijan suorituskykyä, palautumista, kehittymistä ja kokonaisvaltaista terveyttä. Kun urheilija osaa syödä lajin vaatimukset huomioiden, saa sillä kilpailuetua vastustajiin nähden.
Ravitsemusterapia Oivalluksesta saatte tarpeisiinne sopivan urheiluravitsemuksen koulutuspaketin tai urheiluravitsemuksen asiantuntijan käyttöönne esimerkiksi vuosisopimuksella.

Tarvitseeko elintarvikeyrityksenne markkinoinnin ja viestinnän ravitsemusasiantuntijaa?

Ravitsemusterapia Oivalluksesta saatte asiantuntevat ja innostavat tekstit ja artikkelit yrityksenne erilaisiin markkinointi-, viestintä- ja myyntikanaviin, kuten esitteisiin, internetsivuille ja sosiaaliseen mediaan, myynnin aineistoihin, lehtiin tai mainontaan. Tai ravitsemusasiantuntijan erilaisiin markkinointitapahtumiin, kuten kuluttajamessuille, asiantuntijakoulutuksiin tai uuden tuotteen lanseeraukseen, kertomaan tuotteisiinne liittyvästä ravitsemuksesta.
Ravitsemus- ja terveysalan ammattilaisen teksti ja esiintyminen antavat luotettavan, vastuullisen ja osaavan kuvan yrityksestänne. Ne vahvistavat yrityksenne tuotteiden markkinointia sekä kuluttajille että asiantuntijoille.

Kuka on Ravitsemusterapia Oivalluksen takana?

Olen Sarianna. Ravitsemusterapia Oivalluksen yrittäjä. Koulutukseltani olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja täydentänyt opintojani työterveyshuollon ja urheiluravitsemuksen opinnoilla. Ravitsemusterapia Oivalluksessa toteutuu haaveeni tehdä työtä, jonka koen merkitykselliseksi ja johon minulla on sisäinen palo ja innostus. Yritys sai nimensä tavoitteestani, että sinä asiakkaana oivaltaisit kanssani uusia asioita – ja sen myötä syntyisi yhdessä jotain uutta.