Markkinoinnin ja viestinnän ravitsemusasiantuntija

Valmistaako yrityksenne elintarvikkeita, jotka edistävät terveyttä, parantavat suorituskykyä, pienentävät sairauden riskiä tai hoitavat sairautta? Onko markkinointi- ja viestintätiimissänne ravitsemuksen osaajaa, joka osaa tuoda tuotteisiinne liittyvän ravitsemustiedon asiantuntevasti esille markkinoinnissa ja viestinnässä?

Olen yhteistyökumppani, joka tarjoaa ravitsemusasiantuntijan osaamisen räätälöidysti käyttöönne. Kyse voi olla projektiluonteisesta kumppanuudesta tai jatkuvasta sopimuksesta tarpeidenne mukaan.

Vaikuttavaa viestintää

Kun tarvitsette brändienne tueksi ravitsemus- ja terveysaiheista tarinaa, kirjoitan asiantuntevat ja innostavat tekstit ja artikkelit yrityksenne erilaisiin markkinointi-, viestintä- ja myyntikanaviin, kuten

• asiantuntija- ja kuluttajaesitteisiin
• internetsivuille ja sosiaaliseen mediaan
• myynnin aineistoihin
• lehtiin
• mainoksiin

Ravitsemusasiantuntija markkinoinnin tapahtumiin

Kun tarvitsette ravitsemuksen asiantuntijaa kertomaan brändeihinne liittyvästä ravitsemuksesta, toimin yrityksenne ravitsemusasiantuntijana markkinointitapahtumissa, kuten

• kuluttajamessuilla
• asiantuntijakoulutuksien näyttelyissä
• uuden tuotteen lanseerauksessa

Tuoteasiantuntija myyntiin

Voin myös työskennellä tuoteasiantuntijana vastaten alueeni myynnistä ja markkinoinnista.
Jos olet kiinnostunut muunlaisesta yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi ja toiveesi.

Ravitsemus- ja terveysalan ammattilaisen teksti ja esiintyminen antavat luotettavan, vastuullisen ja osaavan kuvan yrityksestänne. Ne vahvistavat yrityksenne tuotteiden markkinointia sekä kuluttajille että asiantuntijoille.

Työskentelyni pohjautuu terveydenhuoltoalan hoito- ja ravitsemussuosituksiin. Terveydenhuollon ammattilaisena pystyn hyödyntämään asiakastyöstäni saamaa kokemusta esimerkiksi tekstien suunnittelussa esitteisiin. Osaan korostaa tuotteistanne ja palveluistanne ravitsemuksen, terveyden ja suorituskyvyn kannalta oikeasti merkityksellisiä asioita.