Ravitsemusterapia

Oivalluksen tarina

Olen Sarianna. Laillistettu ravitsemusterapeutti ja Ravitsemusterapia Oivalluksen yrittäjä. Noin 20 vuoden ajan olen työskennellyt laajasti ravitsemuksen erilaisissa tehtävissä. Vapaa-ajalla olen liikkunut aina – lapsena ja nuorena kilpaillen ja nykyisin kuntoillen. Myös lapseni urheilevat. Pyöritän siis urheilijaperheen ruokarumbaa päivittäin.

Sarianna Miettinen

Sarianna Miettinen

Ravitsemusterapeutti

Koulutustaustaani ja työkokemukseeni voi tutustua täällä.

Ravitsemusterapia Oivallus sai nimensä tavoitteestani, että sinä asiakkaana oivaltaisit kanssani uusia asioita ja sen myötä syntyisi yhdessä jotain uutta. Siten asiat voivat muuttua ja kehittyä – olipa kyse ruokatottumuksista tai asiantuntijayhteistyöstä.

Haluan auttaa sinua löytämään oman tapasi syödä hyvin ja nauttia siitä. Jos olet urheilija tai kuntoilija, haluan auttaa sinua rakentamaan ruokavaliosi niin, että voit hyvin, pysyt terveenä ja saavutat tavoitteesi. Haluan olla myös kehittämässä ravitsemusvalmennusta urheiluseuroissa. Unelmani on, että urheiluravitsemuksen asiantuntija olisi osa muuta valmennustiimiä. Siten läsnä ja urheilijoiden säännöllisesti käytettävissä.

Terveelliset ja erilaisiin ruokavalioihin sopivat elintarvikkeet mahdollistavat osaltaan meille hyvän syömisen. Siksi haluan auttaa sinua, markkinoinnin ja myynnin ammattilainen kertomaan asiantuntijoille ja kuluttajille terveyttä edistävistä tuotteistanne.

Asiakkuudessa minulle on tärkeää yhdessä tekeminen. Sinun tarpeidesi ja toiveidesi kuuleminen, avoimuus, rentous ja yhdessä uuden luominen. Teen sen, minkä lupaan. Joustavasti sovitussa aikataulussa. Tasaisella laadulla. En anna periksi, vaikka matkan varrella olisi haasteita.

Työskentelen yksilöllisesti. Kahta samanlaista ohjausta tai toimeksiantoa ei ole. Työskentelyni keskittyy sinulle sopivien ravitsemusratkaisujen löytämiseen.

Kohtaamisissa minulle on tärkeää olla aito oma itseni. Läsnäolo näkyy kykynä kuulla, keskittyä, esittää kysymyksiä, kyseenalaistaakin ja myötäelää. Työn tekeminen ilolla näkyy teksteissä, joita kirjoitan ja naurussa, joka saattaa helähtää kesken tapaamisen.

Ravitsemusterapia Oivalluksen arvot ovat:
• yhdessä
• luotettavuus
• ratkaisukeskeisyys
• aidosti läsnä ilolla

Oletko psyykkisen- tai työhyvinvoinnin, liikunnan tai ruoanlaiton ammattilainen ja koet, että osaamisemme täydentävät toisiaan? Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, otathan yhteyttä.